🌺 T R A N E N

De regendruppels liggen stilletjes in de zon te drogen op het tere blad wat stralend bloeit en vanuit het hart strooit met goud. De aanblik raakt mij en doet mij denken aan zoveel vrouwen die ik op mijn pad mag ontmoeten.

🌸Tranen van stil verdriet die al tijden binnen zijn gehouden en zachtjes worden wakker gekust. Tranen die gezien mogen worden samen met kwetsbaarheid, omdat dat juist zo mooi maakt en licht. Het sterke hart van waaruit geleefd mag worden en weer mag stralen op de manier die uniek is voor jou en zorgt dat jij jezelf weer leuk gaat vinden. Kleuren die vertellen waar je nu geen weet van hebt maar jouw helpen met mooie inzichten die je verder brengen om het leven en jouw blik in de spiegel helder te kleuren.

🌼Want hoe zou het zijn als je jezelf in de spiegel kan bewonderen in plaats van altijd die kritische blik? Je de stralende versie van jezelf leert zien en voelen, waarin jij je kwetsbaarheid kan tonen, maar jij je ook krachtig voelt? Dat het leven lichter en kleurrijker voelt?

🌹 Hoe zou dat zijn? Als je samen met mij jouw kleurgeheim ontdekt. De eerste stap naar verandering die je zelfvertrouwen en eigenwaarde laat groeien, waardoor je in staat bent om meer te durven, vaker nee kan zeggen en ontdekt hoe jij een stralende versie van jezelf kan zijn.

💖Ga het avontuur aan en stuur mij gelijk een privé berichtje voor een GRATIS intakegesprek. Ik start een mooie pilot met 3 sessies voor €197. Een investering, die het meer dan waard is met als resultaat dat jij trots op jezelf bent zoals je bent! Een mooi begin van een fijn weekend 😘

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.