STRALEND JEZELF!

Wat je draagt en hoe je eruit ziet is de verpakking, wie je bent zit van binnen!

Herken je dit?

Je staat voor je kledingkast en de bomvolle kast staart je dreigend aan. Er hangt genoeg, maar het is het allemaal net niet. Je doet een aantal dingen aan en gelijk weer uit. Het zit niet lekker en een snelle blik in de spiegel bevestigd, dat het ook niet leuk staat. Op de één of andere manier lijkt het gewoon niet meer bij je te passen. Je wordt er moedeloos van. Dat irritante lijf ook. Geërgerd trek je iets aan waar je een beetje in weg kan kruipen, om vooral niet te veel op te vallen en probeert met je haar en make up er nog wat van te maken.

✔ Je houdt altijd rekening met alles en iedereen, waarbij je menig brandje vlekkeloos blust. Hoe goed je ook je best doet om er te zijn, toch lijkt het alsof mensen jou niet zien staan. Het zou toch best fijn zijn als iemand ook eens rekening met jou gaat houden. Je bent misschien niet die vlotte, opvallende verschijning, maar je weet ook, dat je niet zomaar iemand bent. Hoe kan het toch, dat jij nooit gezien en gehoord lijkt te worden? Zou het helpen als je er wat leuker uit zou zien? Zou je je dan ook wat beter voelen? Al het zwart, grijs en donkerblauw in je kast ben je, ondanks dat het lekker praktisch is, eigenlijk wel zat. Maar ach dat durf je toch niet en bij een ander staat het altijd leuker dan bij jou.

✔ Je hebt een afspraak en ziet er als een berg tegen op. Bij voorbaat weet je al, dat iedereen er leuker, vlotter en waarschijnlijk ook slanker uit zal zien dan jij. Bah, en nu ook nog Corona kilo’s. Bij voorbaat voel je priemende ogen in je rug en daar zit je niet op te wachten. Je eigen oordeel over jezelf is al streng genoeg. Stiekem vraag je je af hoe je met goed fatsoen onder de afspraak uit kan komen, terwijl je weet dat je dat niet kan maken. Lekker dan, nu voel je je nog schuldig ook.

✔ Je hebt goede moed bij elkaar geraapt en staat in de rij bij de paskamers met een arm vol kledingstukken, waarvan je echt hoopt dat ze leuk staan. Al gauw bereikt je humeur een dieptepunt. Met zweet op je voorhoofd, blijkt geen maat hetzelfde en is pasvorm ver te zoeken. De niet flatterende verlichting is niet helpend. Teleurgesteld en een illusie armer omdat je ergens hoopte dat nieuwe kleding je kon opkikkeren, ga je met lege handen naar huis. Vervolgens doe je online een shop poging, waarna de hele bestelling op één item na retour gaat. In de praktijk trek je dit uiteindelijk niet aan en beland het in je kast bij andere miskopen.  

✔ Je had steeds gedacht dat als er wat kilo’s af zouden zijn, jij wel beter in je vel zou zitten en gelukkiger zou zijn, maar niets is minder waar. Na iedere lijnpoging zit je kleding op een gegeven moment toch weer strak en dat ligt niet alleen aan de was. Balend stop je stiekem wat lekkers in je mond, waarna je met een schuldgevoel als grijze muis onder een dekentje op de bank wegkruipt.

Hoe zou het voor je zijn als?

✔ Je spontaan je blik in de spiegel vangt en tevreden bent met wat je ziet. Dat jij je vrijer voelt in je eigen lijf en je kast je lachend aan kijkt. Jij je kleding niet meer als verstop plek gebruikt, maar goed voelt in wat je draagt omdat je hebt geleerd wat je flatteert en ondersteund. Je meer energie hebt en voelt dat je zelfvertrouwen groeit.

✔ Jij jezelf beter leert begrijpen, waardoor je meer waardering voor jezelf krijgt en jij jezelf weer leuk gaat vinden. Voelt dat er in je iets veranderd, waardoor je dingen gaat doen en durven die je eerder niet deed. Je kleding en kleuren gaat dragen, waarvan je dacht dat je het niet kon hebben, maar waarin jij stralend jezelf kan zijn en lekkerder in je eigen vel zit. Je ervaart dat mensen positiever op je reageren en kansen op je weg komen, die eerder onmogelijk leken.

✔ Je naar een feestje of belangrijke afspraak gaat en niet meer wakker hoeft te liggen over wat je aan gaat trekken, omdat je al snel weet wat en lelijke stemmetjes in je hoofd vastberaden de deur wijst. Je leuke items uit je eigen kast kan combineren met iets nieuws in kleuren, die je ondersteunen en doen stralen. Bij binnenkomst mensen waarderend naar je opkijken en spontaan een compliment geven, die je dankbaar ontvangt. Je om je heen kijkt en ontdekt dat anderen er maar saai bij lopen.

✔ Je nu weet dat vanuit veiligheid steeds kiezen voor steeds dezelfde kleuren er aan bijdragen, dat bepaalde talenten waarvan je ergens stiekem weet dat je ze in je hebt, niet worden gezien. Dat je zelfvertrouwen groeit en jij je vrijer gaat voelen in je eigen lijf. Weet wat je nodig hebt om je humeur een opkikker te geven. Miskopen tot het verleden behoren, waardoor je geld bespaard, wat je uit kan geven voor leuke extraatjes die je jezelf gunt.

✔ Jij stralend door het leven gaat in kleding die lekker zit en leuk staat, waardoor je trots op jezelf in de spiegel kijkt. Je ervaart dat het leven lichter en luchtiger voelt, gewoon met je eigen gewicht omdat jij van jezelf leert houden zoals je bent. Dat je niet meer zo streng voor jezelf bent en energie hebt om te doen wat je eigenlijk altijd al wilde, waar altijd een excuus voor was. Nu de dag is aangebroken, dat je kan leven op jouw eigen manier zoals jij bent?

Wat als vandaag de dag is van een nieuw begin en jij het geheim ontdekt van stralen in je eigen lijf?

Stap in en ga mee op de meest kleurrijke reis van je leven!

Met mijn ‘Stralend Jezelf’ traject begeleid ik jou in 7 stappen, gedurende 4 maanden naar de fijnste en stralendste versie van jezelf, stralendste versie van jezelf, waarbij jij lekker in je eigen lijf komt te zitten en jezelf weer leuk gaat vinden.

Jouw investering is  €497 incl. btw excl. reis en parkeerkosten. Reiskosten vanaf Amersfoort €0,25 per km. Betaling in 2 termijnen van €259 is ook mogelijk.

Gun jezelf vrij zijn in je eigen lijf!

Aan het einde van dit traject ga jij naar huis met

Het geheim van jouw eigen stijl. Waardoor je weet je wat jouw kwaliteiten zijn en voelt dat je die mag laten zien.

✔ Snapt welke kleding en kleuren je kunnen ondersteunen waardoor je niet meer twijfelend voor je kledingkast staat.

✔ Weet wat je aan kan trekken bij het eerste de beste feestje, dat gesprek met je baas of die nieuwe sollicitatie om indruk te maken.

✔ Merkt dat men opener en positieve op je reageert, waardoor jij ook ruimte voelt om je grenzen eens aan te geven.

✔ Wedden dat je complimenten ontvangt dat je er goed uit ziet? Dat je die met vertrouwen kan aannemen en niet meer zomaar wegwuift?

✔ Je zelfvertrouwen groeit en jij je beter voelt.

✔ Je leert kiezen voor jezelf, waardoor achteloos snaaien zo goed als niet meer op je agenda staat. Puur omdat je hebt ontdekt wat de kleuren die je draagt vertellen over jou en jij jezelf beter leerde kennen.

✔ Je nu realiseert waarom je de dingen deed, zoals je ze deed en zo blijkt het proces van veranderen lang niet zo lastig en als je dacht.

✔ Jij jezelf betrapt als je stiekem in de etalageruit naar je eigen looks kijkt en ziet dat je je vrij beweegt in kleding die leuk staat én lekker zit. Het moment waarop jij trots op jezelf in de spiegel kijkt om wie jij bent!

Wat anderen zeggen

WillekeDe betekenis van kleur neem ik nu veel serieuzer en ik pak nu bewust andere kledingstukken uit mijn kast. Durf wat meer uitgesproken kleuren te dragen en zichtbaarder te zijn. Ook neem ik meer tijd om voor mezelf te zorgen. Ik heb vooral een tijd veel voor anderen gezorgd en mezelf daarin verloren. Die mildheid naar mezelf en aandacht heb ik vertaald in goed koken en letten op wat ik eet en ben nu al meerdere kilo’s afgevallen. Ik durf eerder nee te zeggen en mijn eigen koers vast te houden”.

ClaudiaJouw positieve vibe en rustige uitstraling en het inzicht hoe je naar iemand kan kijken hebben indruk op mij gemaakt. Je slaat de spijker op zijn kop en hebt mij geleerd hoe ik door bepaalde kleur(en) te dragen, ik de eigenschappen van deze kleuren in mijn dagelijks leven kan toepassen. Hoe kleuren mij energie en zelfvertrouwen geven en waardoor ik lekker in mijn zit en mij verder helpen wanneer ik dat nodig heb! De manier waarop Jolanda alles duidelijk en rustig is uitlegt erg fijn. Echte eyeopeners voor mij. Ik beveel het zéker aan om dat zelf ook te ervaren!“.

Nathalie “Van te voren dacht ik dat een traject met Jolanda misschien zweverig  zou zijn, en dat vond ik spannend, maar dat bleek nergens voor nodig. Het heeft mij positief ontroerd, dat mijn leven zo specifiek werd weergegeven aan de hand van kleuren en om te ervaren hoe duidelijk bepaalde periodes een stempel op mijn bestaan hebben gezet en gemaakt hebben tot wie ik ben”. Dat dat aan de hand van kleuren terug te zien is heeft mij een overzicht én inzicht in mijn leven en mijzelf gegeven waarmee ik nu verder kan in liefde voor mijzelf en dat ook mag uitstralen! Voor dat inzicht blijf ik je altijd dankbaar.

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit traject? Bij de start van het traject plannen samen alle stappen in jouw agenda over de periode van ongeveer maanden. Zo hebben we samen overzicht en duidelijkheid. Kun jij echt vooruitgang zien en voelen en een nieuwe seizoen starten met je nieuwe ik. Het traject bevat één sessie van 2 uur en twee sessies van circa 1 uur. De overige stappen bevatten 4 huiswerkopdrachten die afwisselend een half uur tot max. anderhalf uur van je tijd vragen.

Waar vindt het traject plaats?  Het traject kan volledig telefonisch en online worden gevolgd, maar ook in live sessies in Amersfoort en bij uitzondering op locatie.

Kunnen de consulten ook per telefoon of skype gedaan worden? Ja, in principe kunnen de consulten per telefoon of skype gedaan worden. Ik heb in principe met name informatie nodig over de kleur keuzes in de kleding. Deze informatie vertaal ik naar begrijpelijke taal. Echter vind ik het prettig om mijn klanten als het ware te kunnen ‘lezen’ en ‘voelen’ omdat kleur er toe doet en rakend kan zijn. Ik vind het belangrijk dat proces met oog voor de mens goed te begeleiden.

Moet ik me uitkleden?  Nee hoor, uitkleden is absoluut niet nodig. We gaan samen kijken naar jouw binnenkant, die maakt dat jij voor de buitenkant bepaalde keuzes maakt. Het enige wat ik aanbeveel is om voor het consult m.b.t. het ontdekken van jouw kleurgeheim even door je kleding kast te gaan en te bekijken welke kleuren je momenteel draagt en welke kleuren je links laat liggen.

Ik ben al niet zo’n durfal en vind het best wel spannend, zeker als het over mij gaat. Al het nieuwe is een beetje spannend en dat mag ook, maar weet dat dit een traject is om op lieve, zachte manier je bewustzijn en onderbewustzijn wakker te kussen, zodat gezien mag worden wat in je leeft. Ook als je al jaren gebouwd hebt aan die dikke muur om je heen, met een poort die flink op slot zit. Alle informatie die je krijgt is heel gericht en verhelderend. Het zal je mooie inzichten geven. Soms rakend en een beetje spicy zijn, omdat daar jouw groei zit, maar weet dat ik jouw reisgids ben om je te begeleiden bij het ontdekken van jouw stijlgeheim. Samen maakt het zoveel lichter en kleurrijker.  

Ben ik verplicht om ook nog eens allemaal nieuwe kleren aan te schaffen? Wees niet bang je hoeft echt niet gelijk een nieuwe garderobe aan te schaffen, tenzij je dat natuurlijk graag wilt. We werken stap voor stap en gaan eerst op ontdekkingstocht in je eigen kledingkast.

“Colour! What a deep mysterious language, the language of dreams”

Paul Gauguin

Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor jou!

Reacties gesloten.