FULL COLOUR YOU EVENT VOOR MODE & LIFESTYLE RETAILERS

Op zoek naar een origineel event die jouw winkel onderscheidend maakt?

Toegevoegde waarde bieden aan je klanten, die zacht op de mens, maar krachtig op de inhoud is en waarbij feel good, bodypositiviteit hoog in het vaandel staat?

✔ Een avond vol beleving waar je klant niet over uitgepraat raakt en van de ene verbazing in de andere valt?

✔ Additionele omzet naast tevreden klanten een fijne bijkomstigheid is?

Dan is dit event echt iets voor jou!

Tijdens het Full Colour You Event neem ik jou klanten mee op reis in de wereld van kleur. Kijken we samen naar de nieuwste seizoenskleuren, die nu in de collecties in de winkel aanwezig zijn. Vertel ik wat kleur is en waar kleur voor staat en laat je klanten ervaren hoe kleur direct spreekt tot de emotie en wat ze met je doen.

✔ Want waarom lonkt een bepaalde kleur ineens?

✔ Waarom zegt een verkoopster geel staat je prachtig, maar vind jij het verschrikkelijk en snapt de verkoopster niet hoe dat kan?

✔ Hoe kan het dat een voor jouw nieuwe kleur best wel even wennen is, maar dat de eigenschappen van die kleur je wel kunnen ondersteunen?

✔ Waarom draag je altijd dezelfde kleur en kunnen bepaalde aspecten van deze kleur die in daardoor in de overdosis staan, minder goed tot zijn recht komen?

The best colour in the world, is the one that feels good on you!

Kleur kies je altijd intuïtief, maar als je de eigenschappen van een kleur weet, snap je vaak ook waarom je op een bepaald moment in je leven kiest voor bepaalde kleuren kiest of juist niet. Je realiseert je dan wat kleur voor je kan doen. Voor je uiterlijk, maar ook met je gevoel.

Na afloop van de trendpresentatie gaan we heerlijk kleur en nieuwe stijlen uitproberen en help ik samen met de style advisors op de vloer jouw klanten tijdens het event met een nieuw kleur en stijl advies.

Aantal deelnemers is afhankelijk van de grootte van de winkel en kan Corona proof worden georganiseerd.

Geluk zit soms in een nieuwe kleur!

Reacties gesloten.