WAT ANDEREN ZEGGEN

Willeke

De betekenis van kleur neem ik nu veel serieuzer en ik pak nu bewust andere kledingstukken uit mijn kast. Durf wat meer uitgesproken kleuren te dragen en zichtbaarder te zijn. Ook neem ik meer tijd om voor mezelf te zorgen. Ik heb vooral een tijd veel voor anderen gezorgd en mezelf daarin verloren. Die mildheid naar mezelf en aandacht heb ik vertaald in goed koken en letten op wat ik eet en ben nu al meerdere kilo’s afgevallen. Ik durf eerder nee te zeggen en mijn eigen koers vast te houden.”

Claudia

Jouw positieve vibe en rustige uitstraling en het inzicht hoe je naar iemand kan kijken hebben indruk op mij gemaakt. Je slaat de spijker op zijn kop en hebt mij geleerd hoe ik door bepaalde kleur(en) te dragen, ik de eigenschappen van deze kleuren in mijn dagelijks leven kan toepassen. Hoe kleuren mij energie en zelfvertrouwen geven en waardoor ik lekker in mijn zit en mij verder helpen wanneer ik dat nodig heb! De manier waarop Jolanda alles duidelijk en rustig is uitlegt erg fijn. Echte eyeopeners voor mij. Ik beveel het zéker aan om dat zelf ook te ervaren !”

Nathalie

Van te voren dacht ik dat een traject met Jolanda misschien zweverig  zou zijn, en dat vond ik spannend, maar dat bleek nergens voor nodig. Het heeft mij positief ontroerd, dat mijn leven zo specifiek werd weergegeven aan de hand van kleuren en om te ervaren hoe duidelijk bepaalde periodes een stempel op mijn bestaan hebben gezet en gemaakt hebben tot wie ik ben. Dat dat aan de hand van kleuren terug te zien is heeft mij een overzicht én inzicht in mijn leven en mijzelf gegeven waarmee ik nu verder kan in liefde voor mijzelf en dat ook mag uitstralen! Voor dat inzicht blijf ik je altijd dankbaar.

Reacties gesloten.