E-BOOK KLEUREN OM JE OP TE FLEUREN

5 Gouden tips voor leuker leven met jezelf

Dit e-book is speciaal voor vrouwen, die langzamerhand er aan toe zijn regie over hun eigen leven te pakken. Toe zijn aan verandering, maar niet goed weten hoe.

✔ Omdat er in het leven van alle dag is altijd wel iets wat belangrijker is dan jij en dan is uitstellen zo gek nog niet?

✔ Jij altijd klaar staat voor de ander, waardoor je de aandacht niet zo op jezelf te hoeft te richten best makkelijk is, omdat je toch al niet zo tevreden bent over je eigen lijf en looks.

Jezelf niet zo leuk vinden een behoorlijke domper voor je humeur kan opleveren, wat ongemerkt invloed heeft op de dingen die je wel en niet doet en daarmee feitelijk je dag bepaald? Een dag zonder glans.

Verlang je stiekem naar lichter leven?

✔ De wereld er vrolijker uit ziet en jij je vrolijker voelt?

✔ Blijer bent?

✔ Minder moet van jezelf?

✔ Spontaan leuke dingen gaat doen en zomaar een complimentje ontvangt?

✔ Je voelt dat er iets veranderd en mensen anders op je reageren.

✔ Je kijkt met een andere blik en eindelijk realiseert, dat die paar kilo minder waar je steeds maar op hoopt, je echt niet echt gelukkiger maken.

Als dit is waar je stilletjes naar verlangt, download dan dit E-book.

Dit boek is een eerste stap naar meer licht, kleur en plezier en glans in je leven. De kracht van kleur is een flinke oppepper voor je humeur en je eerste kennismaking met de invloed van kleur op je emotie. Een heerlijke manier om te ervaren wat een fijne power boost kleur met zich kan brengen om je blik te veranderen en jou te ondersteunen.

Reacties gesloten.