WORKSHOP DREAMLIGHT

Verlangen geeft je moed om de dingen anders te doen die je nooit zou durven…

✔ Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen?

✔ Een workshop waar beleving en verbinding van grote waarde zijn?

✔ Waar je leert kennismaken met de taal van kleur?

✔ Ervaren wat kleur jouw te vertellen heeft?

✔ Handvatten geven aan wat je stilletjes al had gevoeld?

✔ Een blijvende kleurrijke herinnering mee naar huis nemen?

Tijdens deze circa 3 uur durende workshop zetten wij jouw verlangen in het licht. Aan de hand van een visualisatie komt de kleur, die op dat moment voor jou lonkt en belangrijk is in beeld. Ik vertaal voor je wat dat betekent en hoe jij hier eventueel actie op kan ondernemen. Deze workshop zal je echt verwonderen!

WAT KAN JE CONCREET VERWACHTEN?

We gaan heerlijk onbevangen scheuren in tijdschriften. Jou verhaal en kleuren ontstaan vanzelf, want kleur spreekt direct tot je emotie en laat dat zien wat gezien mag worden. We beplakken met jouw scheursels en samen bespreken we wat we zien en ontdekken. Voor je ligt jouw kleurverlangen en ik kan je uitleggen wat de kleuren jou vertellen.

Na afloop ga je naar huis met je eigen windlicht, die een mooie reminder is voor de volgende stappen die je eventueel wilt nemen. De workshop staat garant voor een ochtend, middag of avond vol gezelligheid en een blijvende herinnering.

Jouw investering voor deze waardevolle gezellige, middag, ochtend of avond inclusief alle materialen is €47. Minimale deelname 3 personen.

Deze workshop wordt gegeven in Amersfoort of in overleg op locatie. Na het invullen van je gegevens neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om data en locatie af te stemmen. Windlichten kunnen qua model per workshop verschillen.

Make your own magic!

Reacties gesloten.