WORKSHOP DREAMLIGHT

Verlangen geeft je moed dingen anders te doen

✔ Op zoek naar een leuk uitje met vriendinnen?

✔ Een workshop waar beleving en verbinding van grote waarde zijn?

✔ Waar je leert kennismaken met de taal van kleur?

✔ Ervaren wat kleur jouw te vertellen heeft?

✔ Handvatten geven aan wat je stilletjes al had gevoeld?

✔ Een blijvende kleurrijke herinnering mee naar huis nemen?

Tijdens deze circa 3 uur durende workshop zetten wij jouw verlangen in het licht. Aan de hand van een visualisatie komt de kleur, die op dat moment voor jou lonkt en belangrijk is in beeld. Ik vertaal voor je wat dat betekent en hoe jij hier eventueel actie op kan ondernemen. Deze workshop zal je echt verwonderen!

WAT KAN JE CONCREET VERWACHTEN?

We gaan heerlijk onbevangen scheuren in tijdschriften. Jouw verhaal en kleuren ontstaan vanzelf, want kleur spreekt direct tot je emotie en laat zien wat gezien mag worden. Samen bespreken we wat de kleuren die je hebt gescheurd vertellen. Vervolgens ga je aan de slag om een glazen windlicht te beplakken met wat je hebt gezien en gevoeld om zo jouw kleurverlangen in beeld te brengen en in het licht te zetten.

Na afloop ga je naar huis met je eigen windlicht. Een mooie reminder voor wat gezien mag worden. De workshop staat garant voor een ochtend, middag of avond vol gezelligheid en een blijvende herinnering.

Jouw investering voor deze waardevolle gezellige, middag, ochtend of avond inclusief alle materialen met koffie/thee en heerlijke versnaperingen is €67. Minimale deelname 3 personen.

Deze workshop wordt gegeven in Nijkerk of in overleg op locatie. Na het invullen van je gegevens neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om data en locatie af te stemmen. Windlichten kunnen qua model per workshop verschillen.

Create your own magic!

Reacties gesloten.