B L A U W V E R T E L T 🖌💙

 Kleur geeft mij lucht, ruimte en bewustzijn om dat wat verloren was weer te vinden. Zo vertelt de strak blauwe lucht mij in deze periode waar valkuilen van onzekerheid de kop opsteken en oude patronen op de loer liggen, dat ik mag vertrouwen. Dat is wat helder blauw doet. Het communiceert met je ziel. Geeft letterlijk lucht en ruimte. Brengt kalmte om stevig te staan en vol vertrouwen verder te gaan. En mooie is dat we nu alleen maar naar boven hoef te kijken om het te zien.

Wist je het iets minder vaak dragen van kleuren die je heel vaak draagt, ook heel veel ruimte geeft? Ruimte voor verandering en het anders doen. Echt verandering inzetten. Voor een leuker, lichter, gezelliger leven misschien? De kleuren die je draagt vertellen wie je bent. Het bewustzijn van wie je bent brengt ruimte om dingen ook anders te mogen doen. Een kleine verschuiving in de kleuren in je kledingkast maakt al grote verschillen en helpt echt.

Laat het mij weten als ik wat voor je kan betekenen.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.