D I N G D O N G 🎊


Al dagen zit er een egootje op mijn schouder zachtjes te fluisterend de beren op mijn weg een zetje voor te geven. Maar hé! Ineens word ik wakker en zeg nee. Stoppen met die gekkigheid, ga eens opzij en aan de kant.

Wakker getringeld door deze mooie magenta fietsbel, die eventjes geleden van grote afstand mijn oog trok en natuurlijk op de foto moest, voor mij, voor jullie. Bladerend door mijn foto’s wikkend en wegend wat te doen, pakt die gave bel weer mijn blik. Wauw wat een wake up call! Kom op, sta op, recht je rug en ga voor verandering, doe eens lekker gek!

Dat is waar magenta voor staat en waar deze vrolijke tringelaar mij nu aan herinnert, letterlijk wakker schud. Hoe prachtig de metafor en ja ik ga door, want weet je, ik zie jou niet voor niets. Precies wat ik nu nodig heb op mijn reis. Als steuntje in de rug, om mij te blijven wakker kussen, te helpen nieuwe kansen aan te grijpen, veranderingen door te voeren en als vrolijke noot!

Tringtring…kijk uit ik kom er aan.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.