K L A P R O Z E N ❤️

 Ik zie ze overal, niet zo gek want ik vertelde al dat het koraal voor mij ineens all over the place is. Een schaaltje in de winkel, een stoeltje op een balkon, een lippenstift 💄 bij een langslopende dame. Je kan het zo gek niet verzinnen. Zo mooi en ik vind het heerlijk. Het is sprankelend en geeft energie, het laat mij vrouwelijk voelen en geeft mij het schopje onder mijn kont.
💙


Steeds vaker mag ik zelf als klaproos aan de kant van de weg applaudisseren voor vrouwen die ook ineens kleur gaan zien. Overal om hen heen. Ze kunnen kleur bekennen die diep in hun zelf verborgen zat, daar waar het grauw en donker was.
💜


Ze leren wat de kleuren in hun leven te vertellen hebben over wie ze zijn en zijn geworden. Zonder oordeel omdat dingen nu eenmaal lopen zoals ze lopen. Maar als je aan alles voelt dat je het eigenlijk heel graag anders wilt, maar niet goed weet welke stap je moet of mag zetten, dan kunnen jouw kleuren daar een fantastische eyeopener bij zijn.
💖


Ogen die open gaan en waar licht wordt gevangen in kleur. Want kleur is overal. Het is een cadeautje van moeder natuur die een glimlach op je gezicht tovert als je blik gevangen mag worden door de pracht die ze te bieden heeft.
🧡


Kijk eens om je heen, in de tuin, op de fiets, als je een rondje met de hond loopt of in de auto zit als je voor de zoveelste keer boodschappen doet. Let eens op welke kleur jouw blik vangt. En als je dan wil weten wat die jou te zeggen heeft ben ik graag jouw tolk. Ze zet zachtjes verandering in om je leven anders te kleuren en misschien durf je dan zelfs buiten de lijntjes te gaan!
💚


Weet mij te vinden, want samen is zoveel fijner. Geniet van het weekend en laat mij eens weten welke kleuren jij dan vangt😘

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.