Q U O T E ✍🏻


Wisseling van seizoenen kan aardig wat onrust met zich mee brengen. Zeker in het najaar als de dagen korter worden en het licht spaarzamer. Ik merk dat ik juist dan behoefte heb aan meer licht en gezelligheid in mijn kleding. Najaarscollecties kunnen vaak een bepaalde somberheid uitstralen, door inzet van kleuren met een donkerdere toon.

Outfits dragen waar je happy van wordt, waar je je als vis in het water in voelt, die comfortabel zitten, zodat je je vrij kan bewegen en waarin vorm en kleur je recht doen. Dat is wat ik iedereen gun. Een stralende jij heeft geen vast seizoen nodig, die shined altijd! Daarom vind ik deze quote zo mooi. Jij ook?

Als je nou tegen jezelf aan loopt en wel eens een andere look wilt? Je iedere dag de zon in jezelf wil laten schijnen? Op zoek bent naar verandering maar niet weet hoe je die vorm moet geven? wie weet in kleur coaching ook iets voor jou.

Met liefde,

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.