S N O E P J E S 🍬

Gekleurde snoepjes die je vullen met zoetigheid, waar je niet van aankomt, maar je voedden met lichtheid. Hoe heerlijk zouden die zijn?
💗


Als kleine meisje ontstond mijn fascinatie voor mooie stiften en potloden. De aanblik doet iets met mij en brengt een tinteling te weeg in mijn vingertoppen. Een niet te omschrijven lichte sprankeling.
❤️


Als je weet dat kleur een trilling is net als andere elektromagnetische golven zoals die van de magnetron en infrarood straling, dat is dat gevoel niet zo gek. De aanblik van kleur zet van alles bij mij in beweging en het is de taal van kleur die woorden geeft aan dat wat wordt gevoeld en niet werd begrepen.
🧡
Een magische tool die spreekt en waarvan ik vertaalster mag zijn. Voor mijzelf maar vooral voor jou en juist dat brengt opnieuw die tinteling. Ik ga er van aan, vervuld van blijdschap om te kunnen helpen.
💛
Helpen om met de betekenis en eigenschappen van kleur in de kleding die je draagt jouw verhaal te schrijven. Het verhaal van dat wat nog voor je ligt. Het pad waarin jouw dromen, stille verlangens en diepe wensen die in jouw verscholen liggen, daglicht mogen zien. Zachtjes mogen groeien om je leven wat meer kleur te geven met meer licht, liefde en gezelligheid.
💚


En zo hebben al deze snoepjes op de foto iets te vertellen. En wat mij nu nieuwsgierig maakt is welk gekleurde snoepje lonkt naar jou? En stuur mij vooral een berichtje als je stiekem hoopt dat kleur ook voor jou mooie eyeopeners kan brengen om mee verder te gaan. Ik loop graag met je mee. Samen maakt het juist zo fijn😘

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.