SUMMER DRESS 👗

Helemaal blij met deze viscose crêpe stroken jurk in A-lijn. Een aantal jaar geleden droeg ik heel vaak olijf, wat na veel ontwikkeling ook voor een stukje innerlijke onrust zorgde. Dus ging de kleur een tandje zachter om andere kwaliteiten het licht te gunnen.

Nu mag hij af en toe weer gezien worden om mijn vrouwelijk leiderschap en creativiteit en intuïtie verder te ondersteunen en ging hij gister na een kleine shoptour gauw mee naar huis.

Wat zo heerlijk is aan dit model, zeker als je niet van spaghetti bandjes houdt, dat je het heel goed kan combineren met leuke topjes en shirtjes eronder.

Ik koos vandaag mijn cognackleurig hempje met gouddraad voor net die extra sprankeling. Een ceintuurtje liet ik achterwege, maar om mijn taille te accentueren zou dat ook zeker een optie kunnen zijn.

Een slippertje erbij is leuk maar een stoere sneaker met een dikke zool maakt de look ook nog eens super trendy. Wat vind jij van dit zomerse lookje in deze natuurtinten?

En als je denk ik wil ook wel eens zo’n leuke look in kleuren die mij ondersteunen en waar ik heerlijk in kan bewegen en mijn lijf eer aan doet zodat ik trots op mijzelf in de spiegel kan kijken? Dat kan!

Stuur mij een DM en ik vertel je alles over mijn nieuwe ‘Stralend jezelf zijn’ traject waarin we samen in 8 stappen aan de slag gaan om jouw eigenwaarde een flinke boost te geven en je leert welke kleuren en stijlen jou het beste kunnen ondersteunen op het pad wat voor je ligt. Want jezelf leuk vinden is het begin van een ander en leuker leven. Dat gun ik jou! Liefs,

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.