TIME F O R BORDEAUX

Na een periode van zorgen en zorgen maken, stap ik vandaag in de wereld van bordeaux. Omdat dat het nu even tijd is voor mij en het even over mij mag gaan, om wie ik ben, wat ik wil en wat ik kan. Me laten onderdompelen in me-time, do-time en mezelf verwennen, plezier hebben. Dat zit voor mij niet in grote dingen.

Even het huis voor mezelf, alleen een boodschap doen, winkels kijken, even shoppen, mijn hoofd vrij en creativiteit laten stromen. Doen, gaan, vrij zijn en vleugels uitslaan. Koesteren wat gekoesterd mag worden en laten gaan wat niet dient, maar vooral in beweging zijn, want stilstaan, zet mij letterlijk stil en keer op keer ondervind ik, dat dat het niet is voor mij. Daarin voel ik mij niet gelukkig. Dat beseffend zet ik de actie weer aan en dus ben ik ook weer op social media te vinden.

Vandaag met bordeaux, die gaat over warmte, weelde en eigenwaarde. Lekker treffend! Bladerend door mijn fotogalerij stuit mijn oog op deze mooierd. Omdat bloemen en planten zoveel zeggen zonder enige pretentie, deel ik deze beauty graag. Met het krachtige geel in de kern, reflecteer ik naar mijzelf. Focus Jolanda met heel veel liefde aandacht en een gunfactor naar jezelf 😘

Wat zie jij in deze bloem? Heeft ze jou ook iets te melden? Of valt jou oog op een ander gekleurd item? Wat lonkt er naar jou?

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.