Zilver complimentje 💿


Rondom de feestdagen ging hij regelmatig door mijn handen, soms aan, maar toch gelijk weer uit. Mijn zilveren top. Hij zit lekker, fijn materiaal, blijft mooi in de was, het kleine snake printje maakt hem hip. Allemaal pro’s. Maar nee, toch was hij het op dat moment niet. Waarom? Geen idee. Hij diende mij niet. Niet op dat moment. En dat vind ik magisch, want glitter & glans, dat is toch wat je bij feestdagen met uitstek kan dragen? Voor mij gaat dat laatste mij niet op. Hoe leuk is het om juist een alle daagse dag extra glans te geven. Every day needs a sparkle.

Vandaag staat een inspiratie beurs op mijn programma. Ontdekken hoe ik verbinding kan maken tussen kleur en retailproducten.
Intuitief pak ik mijn zilveren top, broek, jasje, accessoires. Hopla klaar. Daar waar ik vroeger uren voor de kast kon staan te dubben over wat wel of wat niet, is nu de keuze zo gemaakt, volg ik mijn gevoel en voel dat zilver is wat ik nu nodig heb. Vandaag is de dag dat ik in deze top ga shinen. Intuïtief gekozen.

Nieuwsgierig als ik ben duik ik nog even in de boeken om de puntjes op de i en over hoe het ook al weer zat met ze zilver. Want ja waarom vandaag dan wel zilvertijd. Zilver de kleur van de maan, die eerder deze week in volle glorie aan de hemel stond. Snel, geleidend, doelgericht, verbindend, helpt bij inzicht. Het lichtje wat wat ik op mag doen. Het schittert en weerkaatst. Hoe bijzonder dat dat wat ik vandaag kan gebruiken, gezien en gevoeld werd in mijn kast. En hoe tof dat ik op de beurs in gesprek met een lieve dame over kleurige theetjes een compliment in ontvangst mag nemen. Mag ik even zeggen dat u er stralend uit ziet. Zo mooi uitgebalanceerd en in evenwicht, de top, uw make up, uw bril. Deze dame is voor mij geen zilver maar goud waard!

Van complimentjes ga je groeien en zo is vandaag het zilver mijn groeikracht en neem ik mij voor zelf vaker met complimentjes te strooien.

Liefs,

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.