B L O O M 💐

bloem outfit ootd paars

 Nu buiten alles groeit en bloeit, voel ook ik mij verder groeien. Met vallen en opstaan, welbekende hobbels, maar juist daardoor heeft ieder stapje, elk laagje een dieper kleur en weet ik steeds sneller op te klauteren. Kan ik mijn gevoel beter duiden en mijn lijf koesteren, die mij draagt in deze reis. Intens beleven, doorleven en verder geven. Inspireren.

In deze tijd waar we meer en meer teruggeworpen zijn op onszelf kan ik daar zo dankbaar voor zijn. Dankbaar dat ik stappen durf te maken, durf te kiezen voor mijzelf. Kan stralen van binnen uit. En dus tijd om mijzelf weer eens in vol ornaat te laten zien, in een vers lookje met mijn nieuwe gebloemde broek.

Super blij met dit snoepje en wat een waanzinnige kleuren. De donkerblauwe ondergrond, chique en klasse uitstralend, die controle geeft en ondersteuning biedt bij het schrijven van mijn eigen verhaal, het creëren van mijn website. Hoe mooi is dit diepe warme blauw in contrast met het frivole magenta en roze paarse bloemen. Het zachte zalm van je diepste gevoel en bruin van de aarde. Met beide benen op de grond, zoeken naar spirituele verbinding omdat te doorvoelen wat gezien mag worden. It makes me bloom!

Weten hoe jouw stijlgeheim er uit ziet? De kleuren die je draagt en de vorm van jouw figuur zijn de ingrediënten waar ik mee aan de slag ga. Lichter, luchtiger en kleurrijker leven is ook voor jou weggelegd en ik help je graag. Juist nu is deze tijd die veel van je vraagt is dit het ultieme cadeau om jezelf te gunnen. Investeer in jezelf. Stuur je mij een berichtje?

Ben benieuwd trouwens wat jullie van dit lookje vinden 😊

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.