Ik heb het nog nooit gedaan…

“Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk wel dat ik het kan”. Het motto van Pippi Langkous Pippi die we bijna allemaal kennen schuwde nieuwe situaties niet. Frank en vrij zette ze haar schouders eronder en ging het avontuur met haar oranje haren tegemoet. Vanmorgen wandelde ik langs dit fraaie beeld en ineens keek ik er anders naar, moest ik denken aan Pippi en gaf kleur het mij nog meer betekenis. Ik neem je er even in mee.

In de wereld van vandaag worden dingen van ons gevraagd, die we nog nooit eerder hebben gedaan. Worden we uitgedaagd tot anders denken en handelen. Verandering vraagt moed. Altijd al en zeker nu. Maar verandering opent ook je ogen, leert je kijken op nieuwe manieren. En dat is wat ik in dit beeld zie. De wereld op zijn kop in het magenta van verandering. Levendig en inlevend. Plezier intens beleven, zo klein ook. En wat een vrijheid kan dat opleveren. Blijheid die zich kan manifesteren omdat er ruimte ontstaat door dingen anders te moeten doen. Het vraagt aanpassingsvermogen en creativiteit, ook van mij. Maar ik ben er van overtuigd, dat als je kansen kan zien en pakken het je ook heel veel brengt.

Samen met jou lijkt het mij heel leuk om in de online wereld van vandaag in gesprek te gaan over de kleuren die jij draagt en die om je heen zijn. Ik kan er heel veel over vertellen en er betekenis aan geven om zo jouw wereld op te fleuren. Beweging te starten richting verandering die gewenst is, maar waar je vast loopt op de vraag hoe. Stuur mij alvast een berichtje dan gaan we direct online aan de slag en zul je merken dat de wereld vandaag nog anders voor jou op kleurt. Eng is het niet, leuker wordt het zeker. Doe het anders juist nu. Colour your life

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.