C O M F Y A U T U M N O U T F I T 🍂


De meteorologische herfst is begonnen en dat was vandaag meteen duidelijk merkbaar. Grauw, kil en saai oogde de wereld buiten om mij heen en bedacht ik maar een vrolijke warme toon te zetten en het mijzelf makkelijk te maken in deze comfy outfit in prachtige herfsttinten met een pittig knipoogje.

Bruin geeft warmte, bescherming, is betrouwbaar. In het tumult van het veranderende seizoen is dat wat ik nu nodig heb en waar ik mij in deze outfit heerlijk mee kan omhullen. Dit sweatjurkje is van katoen, gecombineerd met mijn leatherlook snake legging. Nu nog met sneakers, maar binnenkort al gauw met enkelboots.

Bruin, in al zijn kleurschakeringen is weer helemaal terug in het modebeeld en maakt een prachtig herfstfeestje in de winkels. Bruin is zo goed en makkelijk te combineren en het staat ook heel veel mensen. In wat voor item zou jij bruin willen toevoegen aan jouw kledingkast?
.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.