WAT WIL JIJ ECHT?

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten

Sta jij wel eens stil bij wat je echt wil? Vaak wordt vrij makkelijk gezegd; waar een wil is, is een weg. Maar soms is het serieus een hele lastige kwestie om te ontdekken wat je nou eigenlijk echt wilt. In ieder geval voor mij. Herken je dat?

Je bent er super goed in om anderen te pleasen en je schema steeds af te stemmen op iedereen om je heen. Als zij zich goed voelen voel jij je ook goed. Maar wat als je je er toch steeds ongemakkelijker bij voelt? Als zelf kiezen met je hart echt moeilijk blijkt, en je voelt dat ook jij ruimte nodig hebt? Oefening baart kunst! Echt waar!

Klein beginnen.

Wat wil jij vanavond zelf echt eten?
Welke kleur hangmat kies jij voor in je tuin?
Wanneer claim jij een stukje me-time zonder gestoord te willen worden in diezelfde hangmat? Wat wil jij voor positiefs aan trekken om je eigen dag te kleuren en te shinen in en niet in wat sociaal aanvaardbaar is? Wat als je lijf je in de weg zit en onzekerheid daardoor een keypoint is? Weet je dan nog wat je wil? Hoe je er uit zou willen zien en waar je je ook nog lekker in voelt? Als je wil houden van jezelf zoals jij bent? Je goed voelen in wat je draagt passend bij jouw figuur, is absoluut helpend. Dat ook kleur een belangrijke factor speelt om je weer te laten stralen, wordt mij steeds duidelijker, maar dat even terzijde😉

Wat als je je leven anders wil, maar niet weet hoe? Of als je leven en je dromen buiten je wil, overhoop worden gegooid?

Ik heb zelf ervaren hoe moeilijk het is om dan te bedenken wat je werkelijk wilt. Zonder randvoorwaarden, puur ik! Alle ‘maarren’ aan de kant zetten, terug naar de kern; mijn wil! Das hard werken kan ik je vertellen, met heel veel kleine stapjes.

Nu mijn meest essentiële wil langzaam steeds duidelijker wordt en vorm krijgt, komt het gezegde weer naar boven. Waar een wil is, is een weg, maar nu mijn weg. Weg van verdriet, weg van strijden, weg van jagen, weg van onrust, weg van gedwongen, weg van vrij, vrijheid om zelf te bepalen en lieverds om mij heen laten ervaren wat je met een goed style en kleuradvies kan doen en bereiken. Je vrij voelen en kleur kiezen! Voor mij vrijheid van ondernemen! Zo reis ik nu verder. Van mijn grijsgroene periode naar roze met meer liefde voor mezelf, waar blauw nu weer een plekje mag krijgen en ik meer en meer weer mag vertrouwen.

Benieuwd naar mijn volgende station? Blijf mij volgen via StyleSecret op Facebook en Instagram @stylesecret.nl dan kom je steeds meer te weten over mijn wil, mijn reis, mijn weg!

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.