D I Y A R T

Ben jij al je kast in gedoken om deze eens grondig uit te spitten? Nee? Ik zeg aan de slag! Werkt uitstekend als je niet meer weet wat je nu weer aan moet èn het is een prima tijdsbesteding. Leuker en fijner dan je denkt.

Hoe ga je te werk? Eerste alles uit je kast. Ja wat een bende hè? Stapeltje ja, stapeltje nee, stapeltje twijfel, stapeltje pimpen. Fris sopje door je kast waar je normaal niet aan toe komt. Je voelt de kente je kamer in stromen.

Dan het leuke deel. Alles netjes terug hangen en neerleggen. Soort bij soort is een hele fijne voor het liggende gedeelte in je kast en voor hangend werkt het heel goed om alle items die op 1 onderstuk passen vóór dat kleding stuk te hangen. Dan heb je in één keer alle fijne combinaties bij elkaar hangen en hoef je niet steeds het wiel uit te vinden! Heerlijk toch? Al die mooie stapeltjes. Nog mooier is als je het jezelf gunt eens nieuwe allemaal dezelfde hangers aan te schaffen. De rust straalt je dan tegemoet.

Je kast opruimen ruimt ook letterlijk je hoofd op. De nee stapel kun je weg doen via weg naar kringloop, kledingbank of ander goed doel. Ook online verkopen levert vaak meer op dan je denkt. Weer een volgende stap is om te kijken hoe leuk het is om oudere favoriete kledingstukken met bv een gaatje te restylen of zelfs te pimpen met een vrolijk kleurtje. Dan kun je ze weer helemaal up-to-date dragen.

Heb jij van die items waar je maar geen afscheid van kan nemen en die je graag een refresh gunt? Je weet alleen niet hoe? Laat mij met je mee denken en als je het leuk vind kan ik het zelfs nog praktisch ook voor je op leuken! Met whatsapp video bellen of Skype en verzendingen via de post komen we vast tot gave remakes, waar jij daarna de show mee steelt. Succes🍀

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.