I N H E T L I C H T ☀️

 Als ik al een tijdje op een bankje aan de waterkant bij de Mediahaven Amsterdam zit, de stilte en rust tot mij laat komen, vangen mijn ogen ineens het licht en denk ik terug aan haar. In het donker van haar lach zag ik ogen oplichten.

We bespraken haar kledingkast die naast zwart weinig kleur omvat. Dat ze houdt van gekke gympen met leuke accenten en stemt haar lippenstift daarop af. Lippen die een verhaal vertellen in rood, lila en roze. Ze spreken het verlangen naar een lichter en kleurrijker leven met innerlijke rust, daar waar ze zichzelf niet kan laten zien en verstoppen een gewoonte is geworden om op sommige momenten heel voorzichtig te ruiken aan leven in lichtheid, waar ze door de taal van kleur nu betekenis en richting aan kan geven.

Deze mooie vrouw die gezien wordt door anderen en ook zichzelf mag leren zien, dansend net als deze witte bloemen in het frisse groene gras stralend in een zilveren schittering, die geleid naar anderen. Als een open boek nieuwe bladzijden in haar leven schrijvend, boordevol ontwikkeling. Geleid door haar intuïtie, waar ze naar leert luisteren in voorzichtige stapjes met meer zelfliefde. Haar reflectie die afstraalt naar anderen, zonder zichzelf weg te geven omdat de zon die diep in haar is genesteld, gaat schijnen en haar tot bloei brengt. Ik gun haar deze beweging om uiteindelijk dansend verder te gaan op haar levenspad met rode klaprozen langs de weg, die haar met vol applaus begeleiden.

Wil jij ook de betekenis geven aan kleur in jouw leven? Dansen in liefde en licht? Stuur mij een berichtje en je gaat op kleurdate met mij. Jouw onvergetelijke reis naar lichter leven start hier!

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.