K L E U R brengt F L E U R 🍬


Moeten jullie ook wennen aan het saaie weer? Bij mij trekt het als het ware een grijze grauwe deken over mijn gemoed en kost het mij tijd om te schakelen tussen de seizoenen.

Tijd voor een kleurrijke oppepper dus om een glimlach op mijn gezicht te toveren en een beetje te verzachten. Vanmiddag liet ik mij daarom onderdompelen in heerlijke tijdschriften, knipsels en frutsels. Na alle kleurborden die ik afgelopen zomer maakte, wachtte nog steeds het multi colour board op mij. Eentje waarvan ik dacht die hoort erbij!

Kleuren waar je je intuitief tot aangetrokken voelt vertellen veel over wie je bent, je gaven, talenten en uitdagingen. Als je heel veel prachtige verschillende kleuren bij elkaar ziet vangt jouw oog automatisch een blik, één kleur. En dat maakt een multicolour board een mooie spreekbuis. Welke valt voor jou op?

Als je de taal van kleur kent kan daar interessante informatie in verscholen liggen. Misschien wel informatie om je verder te helpen op een volgende stap😉 Kleur in je kleding omringt je letterlijk met een bepaalde energie. Bewust kleur hierin gebruiken kan soms heel slim zijn.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.