L I C H T ☀️

Ik ben een licht mens! Niet licht in gewicht, dat dan weer niet 😅 Maar ik voel het licht en heb het zo nodig. Nodig om vooruit te zien, verder te kijken, mijn licht op te steken, helderheid te krijgen, positiviteit. Het laat mij groeien en opbloeien.

💛Op donkere dagen snak ik nog meer dan anders naar licht, gooi ik alle raambekleding wagenwijd open en zoek het licht in mijn kledingkast. De tijd dat ik dacht dat lekker donker een goed idee was om me een beetje in te verstoppen en stiekem weg te kruipen om niet gezien te worden, is compleet voorbij. En niet voor niets, want de illusie dat zwart bijvoorbeeld afkleed, is echt een illusie en niets is minder waar. Maar het voelt zo lekker veilig, ja absoluut, maar het werpt ook vele blokkades op.

💡En hoe zou het zijn als je voorbij die veiligheid kan gaan? Blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon? Jij jezelf en wie je werkelijk bent durft te laten zien? Super spannend? Zeker weten, maar zoals Leonard Cohen zegt: ‘there is a crack in everything, that’s how the light gets in’. Dus ook in de muur die jij al jarenlang stevig om je heen hebt gebouwd.

🌟Licht helpt bij een nieuwe blik, die soms zo nodig is om zaken van een andere kant te bekijken en dat ego wat alsmaar op je schouder naar je zit te tetteren een rotschop te verkopen. Puur omdat je ergens van binnen wel weet dat je het anders wil, maar niet weet hoe en waar te beginnen.

🎁Kleur = licht en een andere kijk op kleur, brengt lichtheid in je leven, maakt dat jij je lichter voelt en misschien zelfs zo dat je die extra kilo’s accepteert. Gewoon omdat ze van jou zijn en deel uit maken wie jij bent en gezien mag worden om wie je bent. Mag stralen zoals je bent. Een cadeautje aan jezelf!

🌞En zo zette ik mijzelf vandaag in het licht. Zelfde outfit als gister, maar met een andere top. De helderheid op zaken die ik gister zocht in het lichtblauw, doet mij vandaag stralen. Stralen omdat de missie die ik wil uitdragen in het licht mag komen staan.

💝Een missie waarin ik stevige vrouwen begeleid, die moeite hebben zichzelf leuk te vinden en daardoor zichzelf klein houden, maar dat langzamerhand ook een beetje zat zijn. Om samen te ontdekken wie ze echt zijn en te kijken naar wat maakt, dat zij zichzelf zo slecht zien, om zo stap voor stap zich wel durven laten zien. Op liefdevolle manier met hulp van kleur, waardoor ze snappen, waarom ze doen wat ze altijd deden, zichzelf weer leuk gaan vinden, leren stralen van binnen uit en trots met zelfvertrouwen naar zichzelf in de spiegel kijken. Want wat je draagt en hoe je eruit ziet is de verpakking, maar wie je bent zit van binnen!

❤️Omdat ik vind dat iedereen het recht heeft om te mogen stralen, gewoon zoals je bent in dat wat jou uniek maakt. Jouw licht mag schijnen!

✏️Je lichtje opsteken, hoe ik je daarbij help? Mail naar jolo@stylesecret.nl

Met liefs,

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.