LADY I N R E D 🥊

LADY I N R E D 🥊 Kun jij -net als ik vandaag- wel eens een extra dosis lef gebruiken? Een steuntje in de rug en extra powerboost voor als je iets nieuws op start wat je nooit eerder hebt gedaan? Of om eindelijk iets te durven wat je al veel eerder had willen doen, maar waarvan de moed je ontbrak?

Wist je dat het dragen van de kleur rood je in dit geval heel goed kan ondersteunen? Dat je de eigenschappen van deze kleur letterlijk voelt als je die op je huid en op je hart draagt? Dat deze kleur in je omgeving zetten al een eerste stap is naar verandering? In geval van rood een stap naar leren durven doen.

En zou het niet fantastisch zijn als we samen antwoord vinden op de vraag welke kleur helpt jou bij leven vol passie? Of welke kleur helpt bij in volle liefde kiezen voor jezelf? Welke kleur helpt bij je grenzen bewaken? Of welke kleur helpt bij het vinden van de liefde van je leven?

Kleur heeft antwoord op al jouw vragen. Echt waar! En ik? Ik ben jouw toegewijde kleurentolk. In circa twee uur tijd vinden wij samen een praktisch antwoord op jouw vraag. Je gevoel zal spreken en je verstand laat je verbluffend achter als puzzelstukjes uit jouw leven hun plekje vinden. Kleur liegt nooit en de kleuren die jij draagt vertellen jouw verhaal. Na afloop kun je direct aan de slag om jouw stille wens kracht bij te zetten. Snap je waarom je deed wat je altijd deed. Begrijp je dat het veranderen van je kleuren iets verandert in jou.

Doorbreek de stilte in jou. Laat je kleuren spreken. Maak je verlangen bespreekbaar! Waarom niet nu? Twijfel niet langer en maak een afspraak😘 Zet deze rood jou aan tot doen?

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.