O D E A A N O R A N J E 🧡


Het oranje van plezier, avontuur, dapper zijn, enthousiast, instinctief, krachtig, energiek, levenslustig, onvermoeibaar, overtuigend, speels, positief en onze intuïtie. Oranje heeft te maken met wat het leven ons biedt, hoe we er mee omgaan en verwerken. Helpend om het positieve eruit halen en de rest loslaten. En al die mooie sprankelende eigenschappen van oranje stonden de afgelopen tijd meerdere keren centraal tijdens mijn kleuren sessies.

Want oranje daar vinden we wat van. Het oranje van pompoenen, mandarijntjes en wortels, passend in het jaargetijde van de herfst. Het vallende blad aan de bomen, van wat geweest is en mag worden losgelaten. Het oranje wat ik vroeger in huis had, maar nauwelijks nog droeg tot een oranje experimentje afgelopen zomer, toen ik na veel pas-sessies eindelijk de kleur echt kon voelen op en in mijn hart.

Een ervaring die ik nu zo goed kan gebruiken in het proces, om duidelijk te maken hoe je kleur tot je kan laten komen. De kleur waar ik hernieuwd enthousiasme voor heb gekregen en nu met plezier kan dragen. Geworteld.

Ik ben benieuwd wat oranje bij jou op roept.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.