O N T L U I K E N 💖


Al een tijdje zie ik haar staan bij een verwaarloosd, verlaten huis. Midden in de winter voorzichtig in de knop. Helemaal alleen in de grauwheid van de winterdag, waar regen en mist bepalend zijn en de kracht van de zon een kanshebber.

Elke dag als ik langs loop trekt ze mijn aandacht. Fier rechtop groeit ze gestaag en merk ik dat ik mijn rug onbewust strek. Deze klimroos heeft mij wat te vertellen. Wat een geluk dat ik door mijn kennis van kleur weet wat.

Vandaag is de dag dat ze ineens en misschien wel dankzij de vele natte regen die druilerig op haar valt, de blaadjes open buigt. In bloei, lonkend naar de wereld brengt ze haar magenta boodschap met in het hart zichtbaar helder geel. Ik voel wat ze zegt als ik langs loop. De kracht van kleur die zich per dag dieper in mij wortelt, aard.

Het is de tijd van verandering, met plezier en passie. Focus op doen wat ik leuk vind. Zelfbewust en met zelfvertrouwen. Verliefd zijn op het leven, op wat ik doe, de mensen om mij heen. Strooien met liefde voor kleur. Ik voel mij een kleurrijk mens met magenta om mij heen en geel in het hart.

Op een magenta dag 💕

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.