P I L L O W T A L K 🌊


Op de rand van de nieuwe week kan ik de slaap niet vatten. Het borrelt in mijn buik en de bubbles stijgen naar mijn hoofd. Loop over van inspiratie, creatie kracht en ja dat komt nu eenmaal altijd spontaan om de hoek kijken. Niet echt op momenten en tijdstippen die je plant. Pas als er rust is, tijd voor bezinning, terugkijken, overzien. Laat dat bij mij nou vaak ‘s nachts zijn. Als stilte neerdaalt in ons huis en even niemand kan mij kan storen.

Ik draai van de linker naar rechterzij, maak stiekem, aantekeningen op mijn mobiel onder de deken, sluip uiteindelijk zachtjes naar beneden. Zet reminders klaar om dat wat aandacht en helderheid verdient vooral niet te vergeten, want ja het is nogal druk in mijn brein. Een beker melk, de hond een knuf en toch maar weer proberen. Pffff het blijft maar borrelen daarboven in. Golven duikelen over elkaar. Help ik plof!

Op datzelfde moment bedenk ik mij welke kleur heeft dit alles overheersende gevoel in mijn hoofd? Duidelijkheid brengt rust en dan wellicht ook slaap🤔 Direct plopt turquoise op. De kleur van zee, vakantie, vrijheid, bruisend en ik voel de zachte wind van zomer. Ik haal diep adem en slurp als het ware de frisse lucht op. De onrust zakt weg. Ineens snap ik wat er aan de hand is.

Er gebeurt nu zoveel in de start van mijn bedrijf en ik wil de regie, maar mag mij laten leiden met de stroom. De beweging volgen, mee deinen op dat wat gebeurt, gedreven door mijn intuïtie, gevonden in rust en openstaan voor nieuwe wegen. De cirkel is rond. Ik kan nu rustig slapen. Kleur bracht weer helderheid op zaken die er toe doen.

Het verhaal moest alleen even wachten tot nu en wat heerlijk dat de vrijheid van ondernemen ook is dat ik ‘s morgens in bed kan schrijven, terwijl de regen zachtjes tegen het raam tinkelt. Drie keer raden welke kleur vandaag uit mijn kast komt en gezien mag worden?

Wil jij ook helderheid op zaken die je niet goed kan vatten? Weten wat je gevoel je te vertellen heeft om vervolg stappen te kunnen zetten? Een stiekem verlangen handen en voeten geven? Inzicht in wie je bent, wat je voort drijft en vormgeven aan dat wat voor je ligt? Kleur schept helderheid en je krijgt mij als vertaalster om jou verder te helpen vol passie met liefde en oog voor jou😘

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.