P I N K T A L K 🌸💕


Pink is not a colour it is an attitude! En dat is niet niks. Het gaat er over dat het nu even over jou mag gaan. Dat je lief mag zijn voor jezelf. Dat jij nu belangrijk bent. Het mag een tandje zachter. Verhuizen van je hoofd naar je hart en ruimte maken voor jezelf.

Roze gaat over Me time & Selfcare, je kwetsbaar opstellen en dat is niet voor watjes. Dat kost moed en durf. Een beetje rood kan daar best handig bij zijn. Maar hoe fijn zou het zijn als je rust in je hoofd kan vinden en het weer stroomt in je hart?

Vandaag op deze eerste dag van de nieuwe maand, waarin voor velen de donkerte voelbaar is, en met het verkorten van de dagen ook wezelijk aanwezig, mag je je kwetsbaar opstellen. Juist nu kan het tijd zijn om jezelf met licht te vullen en zachte kracht vorm te geven. Doe het eens roze! 😘

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.