TIJD

Sta jij wel eens bewust bij stil bij tijd en wat die met je doet?

Stap in en reis mee. Dit is mijn tijd en wie weet wordt het ook jouw tijd!

Voor mij is tijd een breed begrip met voor iedereen op een ander moment een andere dimensie. Niet iets waar ik bewust mee bezig ben maar voor het gevoel altijd tijd te kort ondanks strakke planningen waar altijd nog wel een extra activiteit lijkt in te passen, om meestal een ander uit de brand te helpen. Herken je dat? Tijd voor actie, tijd voor doen, tijd om te besteden, maar met welke invulling? Tijd om na te denken, overwegen. Koffietijd? Arbeidstijd versus vrije tijd. Me-time?

Met afsluiten van tijdperken ontstaat verleden tijd, die zicht geeft op toekomstige tijd. Een nieuw tijdperk! Gedwongen of ongedwongen, zomaar ineens kan het moment daar zijn, dat je nieuwe keuzes moet maken en richtingen moet durven kiezen. Er ontstaat reistijd! De persoonlijke weg op zoek naar verdere groei.

Voelend als het juiste moment, het wachten voorbij, geen uitstel meer, waar afstel van kan komen – maar doen – lijkt dit voor mij op zijn plek te vallen. Tijd besteden en sleutelen aan een andere versie van mijzelf met meer zelf liefde, mogen zijn, verwerken, loslaten en weer creëren. Ruimte nemen & tijd blokken speciaal voor mij – zonder moeten – op weg naar nieuwe tijd, anders gevuld en met nieuwe ogen die stralend opkijken vervuld van energie die stroomt. Vanuit nieuwe balans, innerlijke rust wordt het dan weer tijd om te geven, niet meer ten koste van mijzelf, maar ter verrijking.

Let’s travel! Ga je mee?

Op mijn reis leer ik alles over kleur en hoe ik meer kleur aan mijn eigen leven en dat van mensen om mij heen kan geven. Kleur inzetten om het betere uit mijzelf en anderen te halen. Zo het geheim ontdekken achter mijn en jouw eigen stijl. Invulling geven aan STYLEsecret!

Ik heb er enorm veel zin in en snak naar de fris getinte lucht die mijn adem doet kleuren en mijn geest en lijf laat stralen.
Troep opruimen en de lucht klaren, nieuwe wegen bewandelen en stralend een kleurrijke toekomst tegemoet en dat het liefst samen met jou!

Meer weten over deze bijzondere reis?
Like en volg de pagina van STYLEsecret op Facebook en Instagram @stylesecret.nl en ontdek stap voor stap mijn geheim.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.