💋 Red lips are always a good idea!


Vandaag een belangrijk gesprek en een beetje lef kon ik best gebruiken. Dus met lippenstift een statement gezet. Verder ging het vooral over verbinding, nieuwe ontwikkelingen, bekwaamheid, betrouwbaarheid, waardoor ik bewust koos voor olijfgroen en bruine. Omdat ik vooral ook bij mezelf wilde blijven om mijn eigen inspiratie en gevoel goed te volgen, mocht paars niet ontbreken.

En zo creëerde ik vanmorgen van uit mijn eigen kast een nieuw lookje met allemaal oudere items in een leuke mix van subtiele kleuren, wat me ook nog een complimentje opleverde. Nu nog een top to toe foto om hem jullie ook te laten zien🤪 Kleur bewust inzetten in je outfits geeft zoveel zelfbewustzijn. Heel fijn! Zo kon ik vastberaden op stap.

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.