A U T U M N G R E E N 🍃


Een nieuw seizoen en tijd voor nieuwe kleuren. Het frisse jonge nieuwe groen wat we in het voorjaar altijd zien, is ook aan het begin van de herfst in de natuur terug te vinden. Jonge eikels aan de bomen, weelderig bloeiend hop en kastanjes die zich nog lekker schuilhouden in hun stekelige jas. Hun mooie groen staat garant voor nieuwe ontwikkeling en ik neem de kleur graag in mij op.

Een jaar of zes geleden ben ik dit groen pas gaan dragen. Intuïtief op een moment dat ik zelfbewuster werd, harmonie & rust belangrijker waren en creatief leiderschap langzaam werd ontwikkeld. Inmiddels weet ik wat te veel groen ook voor mij kan doen en draag ik het gedoseerd. Toch laat ik mij graag inspireren en voeden door het groen in de natuur en slurp ik de tinten in mij op. In de mode zien we dit najaar groen heel veel verschillende kleurschakeringen, koud en warm.

De meeste kleurexperts geven hanteren als regel dat koele tinten passen bij mensen met een koele kleuruitstraling en warme tinten bij mensen met een warme kleur uitstraling. Ik ben van mening dat kleur gaat over je persoonlijkheid, wie je bent en wie je wil zijn. En dan is maar 1 ding belangrijk en dat is welke tint groen voelt het fijnste voor jou. Hoe ziet jouw groene droom eruit?

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.