B E I N G C R E A T I V E 💛

En dan ben je net begonnen met je eigen zaak op te bouwen en staat het leven door #coronavirusoutbreak⚠️ zo goed als stil. Dat het leven uitdagingen heeft dat heb ik al vaker ondervonden, dus ja whats new? Vanuit het donker zoeken naar licht is een tweede natuur. Zoeken naar oplossingen. En daar dient een antwoord zich al heel snel aan.

Colour Comfort Coaching! Juist in deze onzekere tijden van bezinning is kleur precies dat wat wij nodig hebben. Kleur om angst te lijf te gaan, kleur om vertrouwen te hebben, kleur om mogen te groeien, kleur om plezier te blijven onder vinden. Op al deze en vele andere vragen waar je misschien zelf mee rond loopt, kan kleur een antwoord geven, helpend zijn. En volgens mij is er juist nu meer dan ooit behoefte in richting hierin!

Kleur is een trilling en heeft direct invloed op je emotie en kan vandaar uit een super middel zijn om vorm te geven aan dat wat voor je ligt. En met die emoties is momenteel vast van alles aan de hand.Tijd voor bezinning komt niet voor niets. Daar geloof ik in. Ik ben een renner, die zichzelf al een aantal keer in het leven voorbij liep. Blind doorgaan net zo lang tot mijn lijf of de situatie zei stop. Daar waar reflectie en stilte hard nodig was om te luisteren naar wat mijn hart te vertellen had. En misschien geldt dat nu ook voor jou?

Anders dan bij onze moeders ligt bij ons vrouwen een prestatie druk van èn een huishouden runnen, een leuke baan hebben, tevreden en goed gedijende kids coachen, aandacht voor je lief hebben en voorkomen dat je liefdesleven ten onder gaat aan vermoeidheid en geen zin. En dan vergeet ik het sporten nog. Een prestatie is waar je U tegen zegt!

Alles wat menige vrouw in de spagaat stand zet, die voor iedereen fijn is behalve haar zelf, want het is nogal wat. Zeker als de kids opgroeien tot pubers, relatie of werk onder druk staan, of zelfs van voorbijgaande aard zijn, ouders meer en meer hulp behoeven. En nu in corona-time, zitten die kids ook nog eens vlak op je lip.Maar ook als je leven anders is gelopen dan je hoopte en je zoekende bent, valt het soms allemaal niet mee en kun je zoekende zijn. Juist nu in tijden van onzekerheid vraag je vast ook wel af of dit het dan is en voel je dat echt geluk lastig te vangen is. Je wilt wel anders, maar weet niet hoe? En wanneer dan en hoe? Zeker nu iedereen meer en meer in huis gekluisterd is.

Hoe zou het zijn als kleur in deze tijden licht brengt en te hulp komt schieten?
Heerlijk toch?

Daarom heb ik een mooi aanbod voor jou!

Vanaf vandaag bied ik mijn kleurensessies aan via Skype, Facetime of Whatsapp. Een beetje anders, maar niet minder mooi en verhelderend.
We splitsen de sessie op in twee keer, waarop we in de eerste sessie jouw kleur verlangen helder in beeld brengen en we kijken naar de kleuren die je het afgelopen jaar hebt gedragen. Daar maak ik een mooie blauwdruk van je persoonlijkheid van, die ik je per mail toe stuur. In een 2de sessie bespreken we samen wie jij bent en hoe je opvoeding en ontwikkeling jouw hebben gemaakt tot wie je bent. Dit geeft je heel veel inzicht en legt puzzelstukjes op zijn plek, die het leven zoveel lichter kunnen maken. Zachtjes komen we richting jouw helpende kleuren om je verlangen vorm te geven en kiezen we vandaaruit 1 of 2 helpende kleuren. En natuurlijk krijg je tips hoe je deze in kan gaan zetten om voor je te laten werken. Desgewenst kunnen we ook nog een derde sessie inplannen, waarin we via video call samen in je kast kijken en kunnen bespreken hoe je vanuit je eigen kledingkast nieuwe helpende kleuren combinaties kunt gaan maken.

Hoe toff is dat? Geen live meetings, maar op afstand en met moderne technieken, echt contact zoeken. Want het gaat om jou! Jouw verhaal en ik fungeer als kleurvertaalster om jouw kleurgeheim helder te krijgen. En weet je wat zo super is? We kunnen dat doen wanneer jij maar wilt. ’s Avonds als de kinderen op bed liggen? Geen probleem! ‘s Morgens vroeg als de pubers nog in bed hangen of voor de buis? Geen probleem! Ik ben er voor jou. Als je iedereen om je heen helemaal zat bent of de stilte van de muren je aan vliegen? Geef mij een berichtje en ik ben er. Jouw eigen stukje me-time in een levendig huis met nog meer stof, afwas en allerlei andere onaangenaamheden die je maar kunt bedenken of juist oorverdovende stilte.

Wat kost dat dan? Ik hoor het je vragen. Jouw investering? Echt je zult verstelt staan. Stuur mij gauw een berichtje en ik we werken samen een details uit van een aanbod dat je niet wilt missen. Gun jezelf een leven met meer kleur! Je zult merken dat je in drie uur tijd kleur al anders ziet. Colour your life! Ik zeg doen! Juist nu!

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.