C L A S S I C B L U E – G O O D F O R Y O U 💙


Aan de vooravond van een nieuw decennium maakt Pantone de nieuwe kleur voor het jaar 2020 bekend. Op de rand van een nieuw tijdperk, in een wereld vol verandering en instabiliteit, staat de vraag centraal van ‘en wat nu?’ Als antwoord op onduidelijkheid, die onrust met zich meebrengt, is vertrouwen en communicatie belangrijker dan ooit.

🧿
Precies dat is waar deze nieuwe kleur voor staat. Kalm, krachtig, intelligent, betrouwbaar. Eerlijk, beheersd, onbevooroordeeld. Traditioneel, vertrouwenswaardig en bespiegelend. Als spiegel van de ziel om duidelijk te zien wat intuitief wordt ingegeven, om helder inzicht te krijgen wat we kunnen toepassen op het stuk wat voor ons ligt.

🧿
De taal van kleur, eerlijk en oprecht. Steeds meer mijn taal, omdat je met kleur zoveel meer kan vertellen van wat vaak ongezegd blijft, op een fijne, zachte en positieve manier. Daar houd ik van. Samen de wereld zachter kleuren, fris en helder. Mooie missie om in 2020 mee aan de slag te gaan met Classic Blue als navigator in mijn zak.

Vertel eens ben jij fan van blauw?

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.