R E F L E C T 💡


Kerst is een mooie tijd van bezinning. Spiegelen, terug en vooruit kijken. Kijkend in de spiegel zie je soms niets. Staar je doelloos naar jezelf en zijn er oordelen in plaats van antwoorden. Hoe langer je kijkt, hoe meer je ziet en vriendelijk jezelf gedag zeggen is er dan vaak niet bij. Ten minste bij mij🤣

Toch merk ik dat ik tegenwoordig anders met de spiegel omga. Ben ik zachter, liever en aardiger voor mezelf. Zelfacceptatie in puurste vorm. Blijer met wat ik zie. Dat is heel bevrijdend. Een schitterend inzicht. En er is meer dat naar mij schittert, lonkt, glim-lacht en reflecteert.

Aan deze prachtig gekleurde kerstballen kon ik ik niet voorbij. Ze moesten worden vastgelegd, het waarom nog niet helder. De afgelopen dagen kwam het beeld regelmatig voorbij, scrollend door mijn foto’s. En ineens zag ik het!

Mijn eigen reflectie! In kleur en schitterend. Dat is wat ik te doen heb. Stralen en anderen laten stralen door middel van kleur. Het volgen van mijn intuïtie, creativiteit laten spreken, het luisteren naar mijn hart, maar ook spirituele verbinding, ontwikkeling, plezier en enthousiasme, en vooral ‘go with the flow’. Het zit er allemaal in, de kleur vertelt en de glans versterkt. Wat een ontdekking weer. In de glinstering van je ziel, zie je wat je wil.

Wil jij jou wil ontdekken, versterken en kracht bijzetten in 2020? Een schitterende start van een nieuw decennium maken? Oude patronen doorbreken? Stuur mij dan een berichtje op weg naar een kleurrijker versie van jezelf😘

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.