M O V E O N 💚

Vaak hik je er tijden tegen aan en dan ineens dient het moment aan waarop je ruimte voelt om op te ruimen. Voor mij is wel een dingetje want ik kan mij verschrikkelijk aan dingen hechten en heb overal wel een herinnering bij. Maar soms in ineens is het moment daar dat ik de herinnering mag koesteren en het tijd is om verder te gaan en mijn hart mag volgen.
💜


Afstand doet van wat niet meer past bijvoorbeeld en waarvan je steeds maar blijft hopen; misschien volgend jaar. Wat tegelijkertijd als een soort balast aan je blijft kleven. Het legt onbewust een druk en uiteindelijk een schuldgevoel bij je neer als het niet is gelukt en dat item nog langer op je moet liggen wachten. Het ruimt juist zo heerlijk op, ook letterlijk als je jezelf kan vergeven met het hoeft niet meer en ik doe het nu echt weg. Dat was toen en dit is nu. Het is goed en je bent okay zoals je bent.
🧡


Het geeft zoveel ruimte in je hoofd en in je hart als je afstand doet van wat niet langer dient, omdat je volgende stappen maakt. In ontwikkeling bent en open staat voor nieuwe dingen. Blanco als een ongeschreven blad opnieuw beginnen en dingen anders doen en misschien zelfs buiten de lijntjes kleuren.
💖


De trap aflopende vangt mijn blik de zakken die richting kringloop mogen voor een tweede kans. Ik zie de licht olijf groene muur, de witte zakken, het vrolijke magenta lintje en voel de magie van kleur die mijn leven zoveel mooier maakt. Het tovert een glimlach op mijn gezicht en brengt nog meer licht en luchtigheid.
💛


De eigenschappen van deze drie kleuren bevatten precies wat ik zojuist heb gevoeld, gedaan en op het plan sta te gaan doen! De magie van kleur doet haar werk, voed mij en ik kan nog makkelijker afstand doen en verder gaan. De duidelijkheid die de betekenis van kleur mij geeft is een handvat geworden waar ik op kan vertrouwen en mij verder in beweging zet. Dag spullen, bedankt en heb het goed.
💙


Nieuwsgierig naar wat de taal van kleur voor jou kan betekenen? Wil je ook wel opruimen, verder gaan en jezelf leuker gaan vinden, maar weet je niet goed hoe? Plaats een ❤️ onder dit bericht en je ontvangt heel persoonlijk een uniek en tijdelijk aanbod van mij

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.