Z O N 🌻

Al doet de zon nog zo zijn best om de wereld licht te kleuren, ik kan mij voorstellen dat met week vier aan huis gekluisterd, onze lockdown toch iets met je doet. In het begin is wennen, nieuw ritme vinden, je gaat eens opruimen en soppen.

🌻Nu de situatie wat langer voort duurt worden we meer en meer op onszelf teruggeworpen. Kun je de kinderen misschien achter het behang plakken, voor de zoveelste keer stofzuigen en afstoffen omdat het met zijn allen in huis nu eenmaal ook sneller rommelig en smoezelig wordt. Voor de 100ste keer de vaatwasser vullen en kopjes en bordjes die door het huis heen verspreid liggen, verzamelen. Misschien zelfs zelf veel vaker moeten afwassen. Of komen de muren op je af omdat alleen ineens erg alleen is?

🌻Het geel helpt ons bij positiviteit, het zonnetje in jezelf te voelen en ook bij focus hebben op wat je te doen staat. En wat als het het fijner voor jezelf maken nu eens op je prioriteiten lijstje zet. Geel gemarkeerd bovenaan! Bewust kiezen voor meer inzicht in wie jij bent en welk pad je wil gaan bewandelen vanaf nu. Kiezen voor een leven wat lichter is.

🌻Weten hoe je met kleine tips het leuker voor jezelf kan maken, zeker in deze tijd. Met een kleurensessie van circa 2 uur op gepaste afstand, krijg je zulke fijne inzichten die je direct een andere positieve kijk op jouw wereld geven. Ontvang je tips waar je direct mee aan de slag kunt. Zul je ervaren dat niet alleen jouw leven meer kleur krijgt maar ook van de mensen in je omgeving. Jouw ultieme me-time.

🌻Kleur doet er toe, net als jij. Boek juist in deze tijd een kleurensessie die je alles over jezelf vertelt aan de hand van de kleuren die je draagt en wedden dat morgen jouw wereld al opfleurt. Als je steeds hebt getwijfeld is dit je moment om de komende weken met positieve blik je dagen tegemoet te treden. Gun jezelf leven in plaats van overleven. Gewoon nu omdat het kan en jij die keuze hebt. Een berichtje sturen is je eerste stap. Zie ik je reactie zo?

wat je misschien ook leuk vindt...

Reacties gesloten.